Tänään en keksinyt mitään fiksua aihetta joten selailin blogeja. Löysin yhdestä blogista tällaisen elämäni aakkoset jutun, joten kerron kirjaimen mukaan mikä on elämässäni tärkeää tai merkityksellistä. Vaikeimpien kirjainten kohdalla on pakko vaihtaa englantiin tai muuten olisi jäänyt kirjain käyttämättä. Tämä on tällainen humoristinen postaus.


A = Aurinko. Rakastan auringonvaloa yli kaiken. Elän täysin aurinkoenergialla. Silloin olen virkeä ja hyväntuulinen. Akkuni latautuvat auringosta.

B = Bloggaaminen. Haaveilin bloggaamisesta monta monta vuotta ja nyt lopulta sain sen tehtyä. Tykkään kirjoittaa ja purkaa ajatuksiani blogiin. Se on jotenkin hyvin terapeuttista.

C = Coffee eli kahvi. Ilman kahvia päiväni ei todellakaan lähde käyntiin. Kahvia täytyy saada säännöllisesti tai sisäinen demonini pääsee valloilleen.

D = Duuni. Se pitää mun päivä- ja unirytmin kunnossa. Lisäksi tietenkin rakastan työtäni ikäihmisten parissa. Tykkään olla töissä ja koen sen olevan tärkeää itselleni.

E = Energiat. Jokaisessa meissä virtaa elämänenergia. Hoidan itseäni energioiden avulla, esim. poistan kehostani kipua ja stressiä. Puhdistan energiakehoani jne. Energiat ovat läsnä jokaisessa päivässäni.

F = Fleece-torkkupeitto. Kietoudun aina ihanan pehmeään ja pörröiseen fleece-torkkupeittooni, kun makoilen sohvalla katsellen televisiota. Mikään ei vedä vertoja tälle ihanuudelle.

G = Google. Ilman Googlea en pärjää päivääkään, joten kyllä, mulla on hyvin läheinen suhde herra Guukkelin kanssa.

H = Huumori. Ilman huumoria ei elämästä selviä hengissä. Huumori on se jota tykkään viljellä. Heitän aina läppää ja höpisen kaikkea. Huumori on yksi luonteenpiirteeni.

I = Iskä. Hänen kanssaan voi heittää läppää ja höpötellä kaikkea. Iskä on omalaisensa vitsiniekka.

J = Jäätelö. No kukapa ei rakastaisi jäätelöä. Ehkä paras jäätelö ikinä on suklaa kaurajäätelö. Voisin syödä sitä vaikka joka päivä, mutta pakko kai pitää linjoista kiinni.

K = Koti. Koti on mulle tärkeä paikka. Kodin seinien sisällä on turvallista ja viihdyn siellä parhaiten. Pystyn olemaan kotona vaikka päiviä putkeen, en tarvitse mitään sen ihmeellisempää toimintaa. Kotona on hyvä olla. 

L = Laulaminen. Rakastan laulamista. Laulan AINA autossa musiikin tahdissa. En valitettavasti omaa kovin kaunista ääntä, mutta silti laulan, koska siitä tulee hyvä mieli. Omistan jopa SingStar-pelin.. voi naapuri parat.

M = Meditointi. Meditointi on lähes jokapäiväinen harrastukseni tai elämäntapani, kuinka sen nyt voisi muotoilla. Se rentouttaa mieleni ja pitää mut balanssissa. 

N = Netflix. No eihän elämästä tuu mitään ilman Netflixiä. Kyllä se on mulla päivittäin käytössä, olen riippuvainen. 

O = Onnellisuus. Ihminen luo oman onnellisuutensa ajatuksiensa kautta, joten täytyy keskittyä siihen miten asioita mielessään prosessoi ja mitä itselleen toivoo. Aina elämä ei ole helppoa, mutta ei kai sen kuulu ollakaan. Onnellisuus on tavoitteeni.

P = Puoliso. Puolisoni on tärkeä ihminen. Hänen kanssaan jaan jokaisen päiväni. Hän jaksaa kuunnella ja tukea mua niin hyvinä, kuin huonoinakin päivinä. 

Q = Queen. Ei tullu muuta mieleen. En ole Queen-fani, joten en sitä voi hehkuttaa. Kirjaimena Q on täys mahdottomuus. Noh sanotaanko, että olen vaikka oman elämäni queen. (vaikkei musta queenia saa tekemälläkään).

R = Rakkaus. Mitä tästä nyt voisi sanoa. Rakkaus on kuin happi, ilman sitä ei voi elää. Rakkaus pitää ihmisen kiinni elämässä. <3 Ilman rakkautta elämä olisi tyhjää. 

S = Sauna. Rakastan saunomista. Ihana lämpö sulattaa kaikki murheet, kireydet lihaksista ja poistaa kolotukset.

T = Totuus. Vain totuudella on väliä, ei millään muulla. Inhoan valehtelua, salailua, kiertelyä ja mitä näitä nyt on. Sanon aina totuuden vaikka se joskus voi olla vaikeaakin. Harvemmin se kyllä vaikeaa on, sanon asiat todella suoraan aina. Ehkä vähän liiankin suoraan. 

U = Uni. Itselläni on viha-rakkaus-suhde uneen. Rakastan nukkumista, mutta se ei ole mulle itsestäänselvyys. Joskus on kausia jolloin valvon pitkiäkin aikoja ja se on todella raskasta, mutta hyvinä kausina nukun melko hyvin. Nautin siis luonnollisesti, kun saan nukuttua sikeästi ja kehoni ja mieleni saa lepoa. 

V = Villasukat. Rakastan villasukkia. Pidän niitä lähes jokaisena päivänä vuodessa. Mulla on mitä ihanampia villasukkia, jotka lämmittävät kylmiä varpaitani.

W = Wi-Fi. Ilman wifiä ei elämä pyörisi. Ulkomaillekin lähtiessäkin mulla on vain yksi vaatimus hotellihuoneen varustelun suhteen ja se on wifi. Täytyyhän netti toimia ja mahdollisemman hyvin ja nopeasti tietenkin.

X = Xylitol eli ksylitoli. Kyseistä ainetta löytyy purukumista ja sitä käytän päivittäin, jopa liikaa. Mutta tuskinpa tuosta haittaa kauheasti on. Hampaat tykkää. Tämä oli turhaa informaatiota, mutta eipä tullut muuta mieleen kyseisestä kirjaimesta.

Y = Yö. No mitä tästä voisi sanoa. Olen yöeläin. Yöllä on hiljaista ja silloin pystyy keskittymään ajatuksiin ja varsinkin kirjoittaminen on helpompaa. Yöllä vain näen kaiken selkeämmin.

Z = Zen. Zen itsessään pitää paljon asiaa sisällään. Mulla kuitenkin tuo zen näkyy ehkä eniten sellaisena rauhan ja meditaation mielentilana. Zen on tila, jolloin olen syvässä, rauhallisessa mielentilassa.

Å = Å = Turha kirjain, sen voisi poistaa aakkosista. Itse en kyseistä kirjainta käytä koskaan, joten sanaakaan siitä ei muodostu.

Ä = Äiti. Äidille voi puhua mistä vain, hän auttaa ja ymmärtää aina. Hän on tukeni ja turvani. Peruskallioni.

Ö = Öiset haahuilut. Tykkään haahuilla pitkin kämppää öisin, siitä on vain tullut tapa. Ei ehkä hyvä tapa, mutta sellaisen satun omistamaan.