Tänään on ollut aivan ihanan aurinkoinen ja lämmin päivä. Aloitin päiväni meditoimalla ihanassa auringonpaisteessa. Tietysti tuttuun tapaani en laittanut aurinkovoidetta ja kärtsäsin, mutta mitä pienistä. Laitoin sitten jälkikäteen aurinkovoidetta, joka tuskin pahemmin auttaa, mutta voin ainakin sanoa laittaneeni rasvaa. :D Olen odottanut niin kauan hienoja ja lämpöisiä kelejä ja nyt lopultakin niitä alkaa tulemaan, toivottavasti. Kai huomenna sataa mun tuurilla, kun menen hehkuttamaan. Toivon, että koko kesä olisi aurinkoinen ja lämpötila huitelisi hellelukemissa joka ikinen päivä. Sadetta en kaipaisi koko kesänä. Toki palomiehet voivat olla hieman erimieltä kanssani kuumuudesta ja kuivuudesta. Maastopalot tulevat luultavasti heitä työllistämään, mutta siitä huolimatta toivon kuumuutta ja kuivuutta. Pyydän anteeksi itsekkyyttäni. Suomessa on kuitenkin niin ankeat kelit suurimman osan ajasta, joten aion ottaa tästä kaiken ilon irti. Suunnitelmissa olisikin auringon ottamista ja rennosti oloa. Näillä näkymin mulla ei ole töitä koko kesänä, joten tämä suunnitelma on vallan passeli. En oikeasti muista koska olisin ollut kesän vapaana. Olen aina keväästä syksyyn töissä ja talvella yleensä olen vapailla ja reissaan. Olen syystäkin innoissani, kun saan kerrankin vain olla koko kesän. Eiköhän niitä töitä kerkiä tekemään sitten kun on taas pimeää, kylmää ja ankeata.

Mitäs muita suunnitelmia mulla olis kesälle. Noh. Ajattelin ainakin, jos käytäisiin vaikka Särkänniemessä tai Linnanmäellä. En ole koskaan käynyt Linnanmäellä, joten se voisi olla potentiaalinen kohde. Kesäsin puistossa pidetään joogatunteja, joten sellainen on myös harkinnan alla. En ole aiemmin osallistunut puistojoogaan, mutta se on aina kovasti houkutellut. Itsehän harrastan joogaa satunnaisesti. Jooga on mukavan rentouttavaa, mutta myös sellaista, että lihakset saavat töitä. Vireystaso nousee, kunto ja ryhti paranee. Joogatessa saa myös notkeutta hyvinkin nopeasti. Tykkään joogasta todella paljon, mutta harrastan sitä nyt aivan liian vähän. Täytyisi koittaa saada ispiraatio ja alkaa taas säännöllisesti joogaamaan. Sasu (mieheni) on kesälomalla luultavasti heinäkuussa, joten olisi toisaalta ihan kiva käydä jossain lomareissussa. Suomessa matkailu on vaan törkeän kallista. Haluaisin syksyllä ulkomaille, joten täytyy nyt harkita vielä kesän lomareissuja. 

Viihdyin takapihalla auringonotto puuhissa pitkälle iltaan. Kävimme vielä myöhemmällä illalla Sasun kanssa kaupassa. Oli niin hyvä fiilis, että ostin valkoisia ruusuja kotiin. Ostan kyllä muutenkin useasti kukkia, koska rakastan niitä. Kukat piristää ja saa hyvälle mielelle. Seuraavaksi suuntasin jäätelöhyllylle ja nappasin suklaajäätelön matkaan. Olen NIIN koukussa jäätelöön. Syön kaurajäätelöä ruokavalioni vuoksi. Kaurajäätelö on yllättänyt positiivisesti, se on yhtä hyvää, ellei parempaakin kuin tavallinen jäätelö. Eli heittämällä kesän ykkössuosikeiksi vanilja ja suklaa kaurajäätelö. 

Jepsis. Kello on 4:15. Mun rytmit on niin päin persettä kuin vaan olla ja voi. Työ pitää rytmit kunnossa, mutta työttömänä kaikki menee päälaelleen. Jospa kohta alkaisin nukkumaan, niin olisi ehkä toivoa päästä huomenna ylös puolenpäivän aikoihin. Haasteena on vain se, että aina kello kolmen ja puoli neljän välillä alkaa tirpat (linnut) pitämään konserttia ja se ääni on, no sanotaanko että aika korvia huumaavaa ja sitä kestää pitkään. Ja kyllä, menen nukkumaan lähes aina kolmen ja neljän välillä. Koitan ensiviikolla kääntää rytmiä ja mennä nukkumaan kahdentoista ja yhden välillä. Tässä välillä jo heräsin aamuisin kymmenen jälkeen ja olin itsestäni niin helvetin ylpeä, koska en todellakaan ole aamuvirkku, mutta siitä ei ole enää tietoakaan. Huokaus. Hyvä jos saan itseni hereille ja sängystä ylös päivä kahdelta. No aina ei voi voittaa. Koitan seuraavaksi kirjoittaa jostain itseäni kiinnostavasta aiheesta, jota mielessäni pyörittelen. Muutama hyvä aihe on ja niitä olen jo hieman alkanut kirjoittamaan. Katsotaan koska auringonotto kiireiltäni joudan kirjoittamaan. :D Se on moro.