Kävin tänään allekirjoittamassa uuden asunnon vuokrasopimuksen ja sain avaimet. Olin super tyytyväinen kun vuokranantaja sanoi, että avainten luovutus sopii heti samalla kertaa. Välittäjä ehdotti, että hakisin avaimet vasta perjantaina. Kerroin, että olisi hyvä saada avaimet mahdollisimman pian, koska mun tarvitsee vielä hommata muuttofirma, joka siirtää kodinkoneet ym. painavat tavarat. Välittäjä antoi sitten avaimet samantien. Mulla oli yksi muuttofirman tarjous pyydetty sunnuntaille, mutta pyhäliksa oli sen verran suolainen, etten mielelläni olisi lähtenyt muuttoa silloin tekemään. Nyt, kun sain avaimet niin voin tehdä muuton arkena, jos vaan saan jostain vielä näin viime tingassa muuttofirman kaverit hommattua. No mähän olen luonnollisesti suustani hyvä ja puhuin muuttofirman miehen pyörryksiin ja sain muuton sovittua torstaiksi. Pääsen siis huomattavasti nopeammalla aikataululla omaan asuntooni. Aah, ihanaa. P.s muuttofirman miehen ääni oli todella seksikäs, tiedättehän, sellainen todella todella seksikäs puhelinääni. Omg! No takaisin asiaan. :D Harteiltani putosi suuri taakka, kun sain lopultakin sopimuksen allekirjoitettua, sain avaimet ja muuttofirman kanssa tehtyä diilin. Koska tämän nykyisen asunnon tarvitsee olla tyhjä 1.10. Koko homma seisoi totaalisesti laakereillaan ja jännityksellä, lue siis hiuksia repien odotin, että asiat selviävät ja kerkiäisin vielä hommaamaan muuttofirman kaverit apuun. Onneksi asiat järjestyivät, muuten olisi kyllä ollut helvetin koirat irrallaan, jos en olisi saanut mistään enää muuttofirman palveluita. Nyt saan edes hetkeksi hengähtää.

Tänään meidän vanhaa asuntoa piti jonkun tulla katsomaan, mutta tuntia ennen tuli ilmoitus, että kyseinen ihminen on saanut juuri toisen asunnon, eikä ota tätä meidän asuntoa. Perrrrkele. No huomenna on tulossa päivällä vielä joku pariskunta katsomaan asuntoa joten toivotaan, että he ottaisivat tämän niin mun ei tarvisi maksaa turhaan ensi kuun vuokraa, kun en täällä enää silloin asu. Mutta se hiton kuukauden irtisanomisaika, huokaus. Jos vuokranantaja ei anna siimaa niin sitten on pakko vaan maksaa. Koko kuukautta en kyllä suostu maksamaan, vaan korkeintaan kaksi viikkoa ja sillä selvä. Myös eräs ihminen perui yhden ison hyllyn haun ja nyt onkin ongelma, mihin ihmeeseen oikein hukkaan sen. Uusi asuntoni on yksiö, joten sinne ei kauheasti mitään mahdu. Toivotaan, että hylly menisi vielä kaupaksi. 

Huomenna pitäisi vielä pakkailla tavararoita ja käydä tsekkaamassa mitä varastossa oikein on. Tuntuu, että turhaa romua kertyy aina, vaikka kuinka koitan olla sitä hamstraamatta. Itselläni on tapana, että jokaisen muuton yhteydessä tavaraa lähtee ronskilla kädellä myyntiin tai roskiin. Olen ajatellut muuttaa sisustusta, joten taidan myydä kaiken vanhan ja ostaa uutta tilalle. Aion tehdä tästä kodista juuri sen näköisen, kuin itse haluan. Haluan, että se näyttää mun tyyliseltä ja viihdyn siellä. Tämä uusi asunto tulee edustamaan mun vapautta ja itsenäisyyttä. Haluan, että siitä tulee jotakin hienoa ja erilaista. Alan hiljalleen suunnittelemaan sisustusta, kun saan kaikki käytännön asiat ensin hoidettua.

Entäpä mitä suhderintamalle kuuluu. No Sasuhan on nyt siinä parisuhteessa Nomin kanssa. Siinä tuli eilen avauduttua kohtuu suoraan ikävällä äänensävyllä ja tuutata kaikki mielessä ollut paska Sasun niskaan. Lähinnä sitä vitutusta, että hän näin nopeasti alkoi suhteeseen. En edes tiedä miksi hermoon ja kiukkuan, kai mun tunteita on vain loukattu, vaikka tämän olinkin jo ennustanut. Naisen ajatuksenjuoksussa ei aina pysy mukana, ei edes itse kyseinen henkilö. Dippadaa, että semmosta. Purimme kyllä molemmin puolin tuntojamme ja päästelimme höyryjä. Tänään pyytelin Sasulta anteeksi ja myönsin puhuneeni ikävästi. Halasimme pariin kertaan, koska mulla nyt sattui olemaan akuutti halipula. Tänään oli muuten rauhallinen ilta. Olimme saman katon alla ja hoidimme muutto juttujamme ja juttelimme samalla fiksusti. Kun työt oli tehty, alkoi hetken päästä keskustelu ajautumaan mahdolliseen konfliktiin, joten sanoin, että kannattaa lopettaa nyt kyseisen aiheen käsittely ja säästymme riidalta. Tilanne rauhottui ja loppuaika meni ihan ok. Hiljalleen asiat alkaa olla puhuttu ja käsitelty. Mä käyn hyvinkin suoraan ja avoimesti tätä eroa läpi. Puhun, kiukkuan, raivoan ja ties mitä prosessiin nyt sitten kuuluukin. Tämän jälkeen helpottaa ja asiat normalisoituvat ja pian olen täysin fine asioiden kanssa. Zen tilaa odotellessa. 

Mulla on tässä jo vanhoja fuckbuddyja odottelemassa, että jatkamme taas nautinnollisia sessioitamme vanhaan tuttuun tapaan. On tässä muutama tyyppi jo kysellyt treffeille, mutta en vielä halua lähteä ketään deittaileen. Niin juu ja yksi uusi ihan potentiaalinen tyyppi olisi kiinnostunut alkamaan kanssani fuckbuddy "suhteeseen". Täytyy katsoa miten asiat kehittyy ja kerron niistä ja muistakin seksiseikkailuistani sitten täällä, hähä. :D Saatte vähän iltalukemista. Mutta nyt alan nukkumaan ja huomenna jatkuu uuden elämän rakentaminen, jeij.