Me tässä elellään Sasun kanssa saman katon alla nyt pari viikkoa. Sasu muuttaa sitten ensi kuun alussa. No tämän hetkisiä mietteitä. Sasuhan meni lähes samantien Tinderiin pyöriin. Sieltä se on bongaillu naisia. Hän on seksuaalisesti hyvin aktiivinen, joten täytyyhän sitä nyt virikkeitä olla. Itsehän mietin kuinka paljon miestä ajaa seksi ja pelimies tunne. Se tuntuu olevan kova. Kuvia on vaihdettu puolin ja toisin naisten kanssa. Naisille on samantien annettu oma puhelinnumero, että voi kirjoitella WA:ssa. Huh hei. On selfiee ja belfiee ja ties mitä. Huomaan kyllä, kuinka kuvia räpsitään. Sanoinkin, että turha sitä on peitellä. Uskoin jo suhteen aikana, että seksi ja pelimies jutut on se salainen fantasia jota Sasu haluaa. Nyt se on sitten päässyt vapaaksi ja antaa mennä todellakin urku auki meiningillä. Kävin vähän tunnelmistani puhumassa hänen kanssaan. Sanoin, että toivottavasti saat sitä pelimies tunnetta, saat naisia ja sitä seksiä yms. Olen aiemmin sanonut, ettei se pelkkä seksi tai naisten pyörittäminen tee onnelliseksi, mutta kukin tyylillään. Uskon, että Sasu saa ittensä vielä moneen soppaan. Mua kyllä huvittaa ja vähän naurattaa, mutta antaa nyt mennä.

Mä en ole vihainen enkä mustasukkainen. Sellasille asioille ei ole tarvetta. Meillä oli hyvä suhde. Itselläni alkoi vaan se maaginen raja tulemaan vastaan noin puoli vuotta sitten. Siitä meidän erilleen kasvaminen on hiljalleen alkanut. Sasu on hyvä mies ja rakastaa aidosti sydämellään. Niin mäkin rakastin Sasua. Ja kyllä mä sitä tulen vielä eron jälkeenkin rakastamaan. Eihän ne tunteet noin vain katoa. Eikä niiden kai tarvitsekaan. Koitamme pysyä ystävinä. Mulla on tapana, että olen eksien kanssa väleissä. Ihan turhaan hyviä vuosia heittää romukoppaan. Sasulla toki on nyt noussut suojamuurit pystyyn ja reviirivietti herännyt. Hän on melkein agressiivinen, jos kysyn miten naiskuviot menee. Mä olen suorasanainen ja kysyn ja toinen on hölmistynyt tai loukkaantunut uteluistani. Kyllä mä eksien kanssa puhun hyvinkin suoraan esimerkiksi heidän säädöistään ym. Sasu vaan on täysin erilainen, kuin kukaan eksistäni. Toivotaan, että pystymme luomaan ystävyyssuhteen.

No mutta se tämän hetkinen tunne on siis lähinnä huvittunut, ei juurikaan yllättynyt. Osasin odottaa, että asiat tulee menemään näin. Onhan se tietysti sääli olla oikeassa ja huomata, että toinen säätää minkä ehtii heti, kun siihen tulee tilaisuus. No, mutta kuten sanoin on selfiee, belfiee ja pian varmasti vaihtuu myös kullin ja pillun kuvat. Sellasta. Toivon että Sasu saa sitä mitä haluaa ja etsii. Itseäni tuollainen naisralli suoraan sanottuna melkeinpä oksettaa. Harmillista nähdä (vaikkakin arvattavissa ollut) oman kumppanin toiminta ja ymmärtää, että hän on samanlainen, kuin kaikki muutkin miehet. En tiedä onko se nyt niin väärin, ehkä se on vaan normaalia miesten toimintaa. Sanoin, että tulee pitkät kaksi viikkoa saman katon alla. Täräytin, että hän voisi painua jo vittuun. Sillä tarkoitin lähinnä sitä, että päästäisiin kummatkin nyt vaan pian jatkaa omia elämiämme. Saataisiin alkaa rakentamaan sitä omaa elämää. Kaipaan omaa rauhaa.

Uskon, että Sasu tulee melko varmasti ajautumaan laastarisuhteeseen tai "oikeaan suhteeseen". Hän on niiiin hemmetin impulsiivinen ihminen. Nopea liikkeissään. Eilen hän puhui, että jokainen mies haluaa aina seksiä. Se on alkukantainen tarve, tapa mikä lie. Hmm. Huomaan! Seksi ja vietit tuntuu ajavan miehiä eteenpäin. Kai ne naisiakin ajaa, ei siitä pelkästään miehiä voi syyttää. Luulen, että laastarisuhde tai jokin suhde syntyy hänelle kohtuu nopeasti. Sellaisessa suhteessa saa sitä kuuluisaa läheisyyttä ja tietenkin sitä seksiä. Täytyyhän sitä olla lähellä ihminen, jolta saa tarvittavan tyydytyksen aina ja helposti. Itse en ole ajatellut enää alkaa parisuhteeseen. Aion olla vapaa ja tehdä mitä ikinä itse haluankaan. Hommaan varmasti jossain vaiheessa taas fuckbaddyn, jonka kanssa saa illan/ yön leikkiä ja aamun tullessa heittää pihalle. Bueno. Tällaisia ajatuksia tältä erää.