Kävin tänään Pinjan kanssa kahvilla. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa. Kävimme päivän polttavat puheenaiheet läpi ja höpistiin niitä näitä. Menin kahvittelu reissun jälkeen shoppailemaan. Piti lähinnä käydä vain katsomassa, mutta eihän se niin koskaan mene. Päivän saldo oli siinä parinsadan euron pintaan. No sain pari uutta meikkipalettia, jotka on aivan ihania. Väsäsin illalla parit meikit ja olin tyytyväinen lopputulokseen. Tekoripset suoraan sanottuna haistatti mulle paskat, enkä saanut niitä laitettua kunnolla. Todella ärsyttävää. Lisää harjoittelua, ei kai siinä muukaan auta. 

Olen tässä tehnyt vähän muutoksia loppuvuodelle. Piti parissakin koulutuksessa käydä, mutta siirsin ne ensi vuoteen. Tuntuu, etten nyt pysty keskittymään koulutuksiin ja saa niihin kuuluvia tehtäviä suoritettua. Parempi katsoa sitten ensi vuonna uudelleen, kun on parempi inspiraatio. Mua on nyt niin paljon alkanut kiinnostaa noi meikkijutut, että tekis mieli hakeutua johonkin kouluun tai kurssille, jossa oppisi ihan kädestä pitäen kaiken. Oikein viralliset koulut on vaan sairaan kalliita, maksaa yli kymppitonnin. Ehkä sitä täytyy vain katsella YouTube videoita ja opetella itse. 

Olen muutenkin mietiskellyt asioita. Tekisi mieli hommata uusi asunto. Mulla oli jo keväällä perinteinen asuntokuume, joka helpotti kesää kohden. Nyt se on näköjään taas tullut takaisin. Välillä mietin, että haluaisin muuttaa Helsinkiin. En todellakaan tykkää kyseisestä kaupungista, koska se on niin iso. Esimerkiksi keskustassa ajaminen ei todellakaan ole mitään herkkua. Jos sinne muuttaisi, niin pitäisi kyllä melkein luopua autosta. Helsingissä tuskin on kovin halpaa autopaikan vuokraaminen. Mua on alkanut kiinnostaa Helsingissä työpaikat. Pääkaupunkiseudulla on paremmat palkat ja muutenkin paljon enemmän mielenkiintoisia työpaikkoja. En kyllä tiedä kuinka lähihoitajalle löytyy töitä. Melkein pitäisi olla sairaanhoitaja, mitta en jaksa enään lähteä opiskelemaan. Sairaanhoitajan koulutuksessa on nykyään hommaa ihan helvetisti, joten helppoa se ei tulisi olemaan. Muutenkin omakustanteisia koulutuksia on Helsingissä paljon enemmän. On kaikkea mielenkiintoista, mutta itseni tuntien alan suurella innolla jotakin tekemään, mutta kiinnostus hiipuu yhtä nopeaan ja kaikki jää kesken. Ehkä on parempi vielä toistaiseksi pysyä täällä omassa ihanassa kaupungissani. <3 Kai sitä vielä kerkiää muuttaa elämänsä aikana, jos uskallusta ja mielenkiintoa vain riittää.

Kello juoksee taas tasaisen tappavaa vauhtia ja huominen iltavuoro lähestyy. Täytyisi taas vaihteeksi koittaa nukkua. Yö ja nukkuminen on masentava yhtälö. Yöt on pitkiä. Edellisenä yönä sain nukuttua kohtalaisesti. Toivotaan, että tänäkin yönä saisin nukuttua edes vaikka sen kohtalaisen verran.